Onze hoofdkussens collectie.

Bij La Nuit, weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is. Daarom hebben we een uitgebreide collectie hoofdkussens samengesteld, ontworpen om u elke nacht te begeleiden naar een vredige slaap. Of u nu op zoek bent naar steun, comfort, of beide, onze kussens zijn gemaakt om aan al uw slaapbehoeften te voldoen.

Hoofdkussens bestaan in alle vormen, hardheden, gewichten… maar het juiste hoofdkussen kiezen, gaat bij heel wat mensen gepaard met kopzorgen!

Bij Slaapcomfort La Nuit zorgen wij ervoor dat we samen met u op zoek gaan naar het juiste kussen! We houden hierbij rekening met uw slaaphouding, eventuele nekklachten en persoonlijke voorkeur naar hardheid toe.

Wist je dat?

Bij Slaapcomfort La Nuit kan u onze hoofdkussens enkele nachten thuis uittesten. Zo kan u zelf bepalen of hij geschikt is voor uw slaaphouding, matras, nekwervel… en bent u steeds zeker van een goede aankoop!

Technogel hoofdkussens

De dikke laag gepatenteerde gel, die samengesmolten is met traagschuim, helpt om je lichaamswarmte af te voeren en zich geleidelijk aan je vorm aan te passen.

Klinisch onderzoek toont aan dat de dikke laag Technogel je 33% sneller doet inslapen en de kwalitatieve en herstellende diepe slaap tot 45% verlengt. 

Convexo kussen

Het original Convexo hoofdkussen biedt extra ergonomische ondersteuning met een voorgevormd oppervlak en 30% meer gel in het nekgedeelte. 

​​​​​​​Verkrijgbaar in verschillende hoogtes: 7, 9, 11 of 13cm. 

 

Deluxe kussen

Geniet van een uitstekende ondersteuning en aangenaam fris comfort met dit klassiek gevormd hoofdkussen. De Original Deluxe heeft een veelzijdig profiel passend voor elke lichaamsvorm en slaaphouding.

Verkrijgbaar in verschillende hoogtes: 7, 9, 11, 14 of 17cm. 

 

Synthetische hoofdkussens

Deze hoofdkussens bestaan uit een losse, synthetische, holle vezel. De vulling zorgt voor een goede ventilatie. U kan hem zelf vorm geven of dikker/dunner afvullen. Makkelijk wasbaar en droogkast-bestendig. Geschikt voor elke slaaphouding. Regelmatig opschudden is aangeraden.

Latex hoofdkussens

Latex is een natuurproduct dat vormvast is. U hoeft het dus niet elke dag op te schudden en het zorgt voor een perfecte ondersteuning. Verkrijgbaar in verschillende hardheden en in een voorgevormde versie. De hoes van het hoofdkussen kan uitgewassen worden. Voornamelijk geschikt voor zij-en rugslapers.

Visco (traagschuim) hoofdkussens

Deze hoofdkussens vormen zich naar nek en hoofd. Ze werken drukverlagend waardoor de nekspieren ontlast worden. Verkrijgbaar in soep, stevig en voorgevormd. De hoes van het hoofdkussen kan uitgewassen worden. Geschikt voor elke slaaphouding.

Koudschuim hoofdkussens

Aanpasbaar hoofdkussen in High-Density foam. Biedt een perfecte ondersteuning en ademt goed. Het kussen kan volledig door u naar uw persoonlijke voorkeur samengesteld worden door middel van 2 extra opvulplaatjes. De hoes van het hoofdkussen kan uitgewassen worden. Geschikt voor elke slaaphouding.

Donzen hoofdkussens

Dons is een natuurlijk materiaal met een uitstekend vocht opnemend vermogen. Verkrijgbaar in verschillende percentages dons, waardoor u een zacht of eerder hard donzen hoofdkussen kan bekomen. Het is aangewezen om regelmatig op te schudden. Bij voorkeur niet zelf uitwassen. Geschikt voor elke slaaphouding.

Silvana Support hoofdkussens

Onze Silvana Support collectie bevat voor ieder wat wils. Het hoofdkussen wordt aan de bovenkant gevuld met synthetische vezelbolletjes (en eventueel ook latex sticks). Deze bolletjes maken het hoofdkussen zacht en veerkrachtig. De combinatie met Vita Talalay® latex sticks zorgt voor stevigheid en een goede ondersteuning. Door middel van een ritssluiting is de vulling naar eigen wens te doseren.

De buitenkant bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en door de speciale behandeling met Sanitized® is het kussen bacterie-, schimmel, en huisstofmijtwerend. De neksteunen onderaan worden gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze latex is hoogwaardiger en soepeler dan standaard latex. De nekinkeping in de neksteun volgt het hoofd en de nek soepel waardoor een ontspannen lighouding wordt bereikt. Verkrijgbaar in 6 hardheden. Geschikt voor elke slaaphouding.

Wij helpen je graag.

Bij La Nuit geloven we in het belang van een goede nachtrust en streven ernaar om jouw nachtelijke ervaring te optimaliseren. We begrijpen dat vragen en zorgen kunnen opkomen, en we zijn hier om je te ondersteunen.