Matrassen

Als fabrikant van matrassen is Slaapcomfort La Nuit steeds bezig met de meest kwalitatieve slaapsystemen. We maken gebruik van hoogwaardige verenkernen en schuimlagen om zo te kunnen werken op maat van elke klant. Geen dure verkooppraatjes, maar een degelijk advies waarbij we rekening houden met uw bouw, slaaphouding en eventuele rug- en gewrichtsproblemen. 

Daarbij komt nog dat alles, maar dan ook écht alles, op maat gemaakt kan worden. Denk maar aan matrassen voor campers, babybedjes, hotelbedden… Aarzel zeker niet om ernaar te vragen en wij bezorgen u een gratis prijsofferte! 

Boxsprings

Ruim, divers en op maat. Dat zijn dé gouden kenmerken van het aanbod van La Nuit. Dat geldt niet alleen voor onze matrassen, maar zeker ook voor de boxsprings. De mogelijkheden zijn hier quasi ontelbaar. Van moderne loft-hoofdborden tot handgeknoopte modellen, waar maar liefst 100 knopen in verwerkt worden. Heb je graag een extra nachttafel, voetenbank of dekenkoffer? Dat kan. Zelfs met stoffen en materialen die door de klant aangeleverd worden. Bij ons is elke boxspring uniek!

Lattenbodems

Een lattenbodem die uw lichaam een goede ondersteuning geeft, is van uiterst belang. Een lattenbodem vangt uw lichaamsgewicht grotendeels op, zodat uw matras langer meegaat en nog comfortabeler is. Laat u daarom in één van onze toonzalen begeleiden naar het systeem dat het best bij u past! Onze lattenbodems zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met een verschillend aantal ondersteuningslatten, en -al dan niet- hand-of elektrisch verstelbaar.

Hoofdkussens

Bij La Nuit, weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is. Daarom hebben we een uitgebreide collectie hoofdkussens samengesteld, ontworpen om u elke nacht te begeleiden naar een vredige slaap. Of u nu op zoek bent naar steun, comfort, of beide, onze kussens zijn gemaakt om aan al uw slaapbehoeften te voldoen.

Dekbedden

Een dekbed is van belang bij het creëren van een goede nachtrust. De ene is een echte koukleum, terwijl de ander niets liever heeft dan een dun dekentje om zich heen. Bij Slaapcomfort La Nuit vindt u voor ieder wat wils. Laat u door ons team professioneel begeleiden in één van onze toonzalen. Wij houden hierbij steeds rekening met uw persoonlijke voorkeuren wat betreft comfort, onderhoud en afmeting.

Bedlinnen

Omdat iedere persoon anders is en daardoor ook anders slaapt, is het dus ondenkbaar om voor iedereen hetzelfde bedlinnen te gebruiken. Bij La Nuit zorgen we voor een zeer groot assortiment aan bedlinnen op maat van ieders bed, smaak en budget!

Homewear

Bij La Nuit in Tessenderlo begrijpen we dat comfort thuis begint. Daarom hebben wij met zorg onze homewear collectie samengesteld, speciaal voor diegenen die waarde hechten aan zowel comfort als stijl. Onze collectie biedt een verscheidenheid aan loungewear, perfect voor ontspannen weekenden, gezellige avonden, of gewoon omdat het kan!

Wij helpen je graag.

Bij La Nuit geloven we in het belang van een goede nachtrust en streven ernaar om jouw nachtelijke ervaring te optimaliseren. We begrijpen dat vragen en zorgen kunnen opkomen, en we zijn hier om je te ondersteunen.