Hoe kies je de perfecte matras?



Een goede matras is de sleutel tot een goede nachtrust zonder rugpijn, maar de zoektocht naar het perfecte exemplaar kan snel ingewikkeld worden. Want hoe kies je nu een goede matras uit? Voor welk materiaal kies je? Neem je beter een stevige of zachte matras? Het lijstje met vragen lijkt soms wel eindeloos. Wij zorgen ervoor dat de zoektocht naar je droommatras geen nachtmerrie wordt. 

Stevig of zacht?

Of je beter voor een stevige of zachte matras kiest, is voornamelijk afhankelijk van je lichaamsbouw. Ben je eerder lichtgebouwd? Dan past een zachtere matras die meer inzakt waarschijnlijk beter bij jou. Het omgekeerde is net waar wanneer je eerder stevig gebouwd bent. Een stevigere matras zorgt er dan net voor dat je niet te diep inzakt waardoor je ruggengraat in een optimale positie blijft.

Test je matras lang genoeg

Tien minuutjes in de winkel een matras uitproberen is verre van voldoende om te weten of een matras bij je past. Om een goed idee te krijgen of je nieuwe matras een goede match is, moet je hem enkele weken kunnen uitproberen. Bij La Nuit Slaapcomfort krijg je drie weken slaapgarantie. Zo kan je rustig de tijd nemen om de perfecte matras uit te kiezen. 

Je droommatras vind je bij La Nuit Slaapcomfort

De slaapadviseurs van La Nuit Slaapcomfort helpen je met veel plezier verder in je zoektocht naar de perfecte matras. Spring dus zeker eens binnen en wandel buiten met de matras van je dromen. 

Bekijk hier onze matrassen

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

CONTACTEER ONS